El TecnoCampus signa un conveni amb l’Ajuntament de Vilassar de Dalt per col·laborar en projectes de l’àmbit turístic

La presidenta de la Fundació TecnoCampus, Dolors Guillén, i l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, van signar el dimecres 8 de juny un conveni marc que posa les bases de col·laboració per tirar endavant projectes dins de l’àmbit turístic.

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Vilassar de Dalt col·laboraran a partir d’ara en activitats de formació pràctica i investigació científica. Aquest acord també permetrà intensificar les relacions entre el món universitari, la societat i el territori a través de programes de col·laboració relacionats amb el turisme que impliquin els estudiants i l’equip docent de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa. En aquest sentit, l’Ajuntament de Vilassar de Dalt participarà en programes de pràctiques per als estudiants de diverses titulacions de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa.

Alhora, el conveni inclou l’organització i execució d’activitats relacionades amb la generació, transferència i difusió de coneixement sobre el sector del turisme. Això implica, entre d’altres accions, la participació en la creació d’un Observatori de Turisme del Maresme i la col·laboració en l’organització de la Jornada OCITUR, que acull bianualment el TecnoCampus.