Oberta una nova convocatòria de beques de col·laboració

Si ets estudiant del TecnoCampus, pots optar a una de les 57 beques de col·laboració disponibles per donar suport en els diferents departaments o serveis del TecnoCampus durant el curs 2017-2018. El període d’inscripció és del 14 de juliol al 4 de setembre del 2017 i la sol·licitud es realitza de manera online.

Les beques de col·laboració són un sistema d’ajuts a l’estudiant del TecnoCampus en tasques de col·laboració i suport a projectes que es duen a terme des de les diferents unitats i serveis del TecnoCampus. Poden presentar-s’hi tots els estudiants del TecnoCampus, que poden sol·licitar d’una a tres beques. Tot i així, els estudiants de nou accés no es podran tenir en compte en la primera convocatòria.

Com puc demanar una beca de col·laboració?
Els interessats heu de fer la sol·licitud mitjançant el formulari que trobareu a l'eCampus. Si vols consultar-ho directament des de l’eCampus, pots accedir-hi des del menú principal a través del nou apartat “Beques de col·laboració” dins de la secció “Serveis”, o a l’apartat “Beques” de la secció “Informació Acadèmica”.

És important que t’informis del tipus de beca i els requeriments de cada plaça al document de convocatòria. Aquestes són les unitats o serveis on s’ofereixen beques de col·laboració el proper curs, amb la retribució corresponent a cada plaça:Trobaràs la informació detallada de cadascuna de les ofertes al document de convocatòria d'aquest curs.

Per a més informació, o si tens algun dubte, pots consultar l’apartat de beques de col·laboració de la pàgina web del TecnoCampus o enviar un correu a bequescol@tecnocampus.cat.