LA JORNADA DE PORTES OBERTES PER A FUTURS ESTUDIANTS UNIVERSITARIS SE CELEBRARÀ EL 6 D'ABRIL DEL 2019

 

El TecnoCampus de Mataró organitza cada any una Jornada de Portes Obertes per mostrar als futurs alumnes com serà el seu nou campus universitari i orientar-los a l’hora d’ escollir la carrera que volen estudiar. Enguany tindrà lloc el dissabte 6 d' abril de les 10:00 a les 14:00h i de les 16:00 a les 18h (pendents de confirmació). Cada mitja hora es realitzaran visites guiades per les instal·lacions del parc, i al llarg de tot el dia es faran sessions informatives a càrrec de coordinadors de carrera i alumnes actuals sobre els 13 graus i les 4 dobles titulacions que s’impartiran el curs vinent al TecnoCampus. 

Professors, personal d'administració i serveis i estudiants et donem les gràcies. Estem a la teva disposició per aclarir dubtes i ajudar-te en la tria del teu futur universitari.

Les inscripcions s'obriràn el proper 4 de febrer.

A continuació, et deixem enllaços perquè vegis totes les fotografies i el vídeo de la Jornada de Portes Obertes del passat 18 d'abril de 2018

Vídeo de la Jornada de Portes Obertes 2018

Fotos de la Jornada de Portes Obertes 2018 a Flickr

 

Jornada de Portes Obertes 2018

En el cas de que no hi poguessis assistir, el Punt d'Informació a l'Estudiant resoldrà tots els dubtes que puguis tenir. 

 

Horaris d'atenció:


Punt d'informació a l'estudiant (PIE): 931696501

De dilluns a divendres, de 9h a 14h i de 15h a 20h

 

O contacta-hi a través del següent formulari

Formulari d'atenció al futur estudiant

Contacta amb el PIE