Per motius d'organització hem tancat inscripcions online des de divendres 21 d'abril a les 14h. No obstant, pots assistir sense problemes a la Jornada de Portes Obertes acreditant-te en el mateix moment en que arribis

 

ENS TROBEM DEMÀ DISSABTE 22 D'ABRIL de 10 a 14h i de 16h a 18h

OBJECTIU 

L'objectiu de la Jornada de Portes Obertes és donar a conèixer l'oferta acadèmica del TecnoCampus a través de les sessions informatives de graus. Aquesta oferta s'emmarca dins dels àmbits de l'empresa, la salut i la tecnologia. Durant la jornada també es duen a terme visites guiades per ensenyar les instal·lacions, a càrrec d'estudiants dels tres centres universitaris.

ESTRUCTURA I DURADA

  • Recepció i benvinguda als assistents.
  • Sessions informatives de cada grau. El coordinador/a de cada titulació presenta el pla d'estudis i els trets característics del grau o la doble titulació, amb la col·laboració d'un estudiant. Les sessions duren una hora aproximadament (horaris i aules a concretar). Consulta tota l'oferta acadèmica dels graus i les dobles titulacions en el següent enllaç.
  • Visites guiades cada mitja hora per les instal·lacions del parc, cada visita té una durada aproximada d'uns trenta minuts.

I QUÈ POTS FER MENTRESTANT?

Sempre que ho desitgis, pots adreçar-te al Punt d'Informació a l'Estudiant (PIE), on t'ajudarem a resoldre qualsevol dubte.

Telèfon del PIE:  93 169 65 01

Email del PIE: pie@tecnocampus.cat

Horari del PIE: de dilluns a divendres, de 9h a 14h i de 15h a 20h.

COM ARRIBAR-HI?

Consulta la informació de contacte i com arribar-hi en el següent enllaç.

CONTACTA

Per a qualsevol dubte contacta a través del correu electrònic linnk@tecnocampus.cat