POSTGRAU EN ANALÍTICA WEB I BUSINESS INTELLIGENCE


A qui va dirigit

- Professionals en actiu de l'àrea de Màrqueting, Vendes, Atenció al Client o Intel·ligència de Negoci / Mercat que vulguin ampliar els seus coneixements en l'analítica web i Business Intelligence
- Emprenedors que necessitin controlar, monitorizar i avaluar l'èxit del seu projecte.
- Llicenciats o estudiants de grau en: ADE, ITM, Informàtica Matemàtiques, Estadística que desitgin aprofundir en les metodologies i tècniques aplicades d'analítica web i de negoci.
- Altres llicenciats que vulguin desenvolupar la seva carrera professional en aquesta disciplina.


Requisits i titulació

Criteris d'accés

Graduats superiors, titulats i estudiants universitaris i/o professionals amb experiència en sectors relacionats amb el màrqueting, vendes o atenció al client.


Certificació: Diploma de Postgrau expedit per la Escola Superior Politècnica. Centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra.
Expedició del títol acadèmic UPF (opcional). S'aplicarà la taxa vigent en el moment de l'expedició del títol.

Altres certificacions: El Postgrau ofereix els coneixements necessaris per presentar-se a examen i optar a la Certificació de Google Analytics (GAIQ Certification).
 

Descomptes, ajuts i finançament

Descomptes
10% de descompte per alumni i estudiants del Tecnocampus, persones en situació d’atur.
10% empreses associades a la FAGEM.
10% de descompte per a treballadors d’empreses ubicades en el parc empresarial del TecnoCampus.
Consultar descompte per a treballadors d’empreses amb conveni.

Finançament

El Tecnocampus compta amb ofertes de diferents entitats bancàries per tal que puguis accedir a préstecs per Estudis de Màsters i Postgrau a termini sense interessos.. Més informació


Bonificació per a treballadors d’empreses
Aquest curs és bonificable per la Fundació Tripartita amb acció formativa.
El Tecnocampus assessora i gestiona la bonificació dels cursos: crèdit de formació contínua i els permisos individuals de formació (PIF).
No dubteu en consultar-nos.

ACCIONS FORMATIVES: Les empreses disposen d'un crèdit anual per cofinançar la formació dels seus treballadors, que varia en funció de la quantitat ingressada en concepte de quota de formació professional durant l'últim exercici. Aquest crèdit es determina aplicant a aquesta quantitat un percentatge de bonificació establert per la Llei de pressupostos generals de l'Estat i que depèn del nombre de treballadors de l'empresa. El crèdit es fa efectiu mitjançant bonificacions en les cotitzacions de la Seguretat Social, és a dir, l'empresa es dedueix els costos de la formació directament de les cotitzacions que paga a la Seguretat Social. Més informació