REQUERIMENTS I TITULACIÓ

Criteris d’accès
  • Graduats, estudiants universitaris i/o professionals amb experiència en sectors relacionats amb els Mitjans Audiovisuals, el Cinema, el Periodisme, la Publicitat i Relacions Públiques o la Direcció escènica i Dramatúrgia. 
  • Caldrà superar una entrevista personal.
 
Titulació:
  • Titulats universitaris: Diploma de Postgrau expedit per la Universitat Pompeu Fabra
  • Estudiants que no disposin de titulació universitària: Diploma de Postgrau expedit pels Centres universitaris del TecnoCampus, adscrits a la Universitat Pompeu Fabra

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

Per poder accedir al Postgrau, en primer lloc cal emplenar i enviar el formulari de preinscripció i sol·licitar l’admissió presentant la documentació segons els requeriments del curs:

  • Títol universitari o resguard
  • Currículum Vitae
  • DNI o Passaport

Si vols iniciar el procés d’admissió fes clic aquí.

Una vegada valorada la documentació rebuda, t'enviarem una carta d'admissió i un cop admès/sa ja podràs iniciar el procés de matrícula.
 
Per reservar la plaça, s'ha d'abonar 200€ (aquest import només es retornaria en cas d'anul·lació o aplaçament del curs). Aquest import es descomptarà del total de la matrícula.
 
En el moment de formalitzar la matrícula caldrà presentar el títol original o còpia compulsada o bé resguard del títol (*)
 
(*) Si el títol és de la UE de parla no anglesa recordem que caldrà traducció jurada del títol en espanyol.
 
Si el títol no està expedit en un estat membre de la UE caldrà revisar el conveni bilateral del país amb el Ministeri d'Educació i si s'escau caldrà legalitzar-lo (Postil·la de La Haia) en el país on s’hagi expedit el títol.
 
 
 

Tens alguna consulta referent a la teva titulació?

Contacta amb nosaltres

Descomptes, ajuts i finançament

 
Descomptes
 
5% de descompte per preinscripció realitzada fins el 14 de juliol (descompte acumulable*)
10% de descompte per Alumni TecnoCampus
10% de descompte per a treballadors d’empreses ubicades en el parc empresarial del TecnoCampus.
 
Consulta descomptes per a treballadors d’empreses amb conveni
 
*Descompte màxim aplicable el 15%
 
Finançament
 
El Tecnocampus compta amb ofertes de diferents entitats bancàries per tal que puguis finançar els Estudis de Postgrau i pagar la matrícula en còmodes quotes fins a 12 mesos sense interessos.  
 
Bonificació per a treballadors d’empreses
 
Aquest curs és bonificable per la Fundació Tripartita ja sigui com acció formativa o com a permís individual de formació al tractar-se d’un curs amb títol propi d’una universitat.  En el segon cas, la quantitat bonificable per l’empresa s’afegeix al crèdit de formació que l’empresa ja disposa.
 
El Tecnocampus assessora en la gestió de la bonificació dels cursos: crèdit de formació contínua i els permisos individuals de formació (PIF)

Necessites més informació sobre ajudes o finançament?

Contacta con nosotros

Organitzat per: 

 
 
 
 
 

Amb la col·laboració de: