Nom: Postgrau en Desenvolupament i integració de Sistemes Ciberfísics 

Durada: 1 curs acadèmic

Càrrega Lectiva:30 ECTS
Modalitat: Online-Campus virtual de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Organitza:  Escola Superior Politècnica del TecnoCampus i l’Escola Estudis Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC.

Titulació: Postgrau de la UPF i Postgrau de la UOC

Preu:2444,4€ (81,48€ per crèdit)

Propera edició:Octubre de 2018

Idioma:castellà

 

Informació i assessorament tècnic:


Julián Horrillo Tello (horrillo@tecnocampus.cat)

Director del programa


Sol·licitud d’informació i inscripcions:
Formació Permanent
formaciopermanent@tecnocampus.cat
Tel. (+34) 93 702 19 59

 

Presentació

El postgrau de Desenvolupament i integració de sistemes ciberfísics és un programa d'àmbit tecnològic i de caràcter professionalitzador dissenyat per a proporcionar una formació exhaustiva i pràctica, orientada a professionals i directius de l'àmbit de la indústria que vulguin actualitzar els seus coneixements en el marc de la I4.0, a partir de l'estudi de casos reals d'empreses del sector.

El curs es centra en les tecnologies de sensors,  comunicacions, processament i emmagatzematge de dades, que formen part dels  sistemes de monitoratge i control de nova generació, i que s'utilitzaran en  l'àmbit de la I4.0.

Avantatges

El Postgrau és el resultat de la comunió del coneixement de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus amb un experiència de més de 30 anys en la formació en enginyeria i l’Escola Estudis Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC experts en digitalització. Aquest fet marquen els trets diferenciadors d’aquesta proposta:

  • Els continguts del curs responen a la necessitat d’una nova figura de coordinació de disciplines de diferents àmbits, d’aplicació a la indústria.

A qui va adreçat

Adreçat a enginyers que vulguin treballar en l’entorn industrial i que vulguin complementar la seva formació per aconseguir un perfil d’integrador de sistemes de en la indústria 4.0  i adquirir experiència pràctica a partir de l’estudi de casos reals d’empreses del sector industrial.

 

Sortides professionals

Programa dissenyat per a actualitzar els coneixements dels professionals en l'àmbit de l'enginyeria i la gestió, amb l'objectiu d'afrontar el procés de transformació digital i el pas cap a la indústria 4.0.

 

ORGANITZAT PER: