Les nostres Notícies

25/10/2017

LA JORNADA D’ECONOMIA COL·LABORATIVA DEBAT SOBRE LA NECESSITAT D’ADAPTAR LA NORMATIVA A LES NOVES PLATAFORMES

L’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa ha celebrat aquest matí la primera Jornada d’Economia i Empresa, que ha girat al voltant de l’economia col·laborativa. Experts i professionals del sector han participat en aquesta jornada organitzada juntament PIMEC, sota el títol “Les diferents cares de l’economia col·laborativa".

Aquí podeu llegir l'article complert (aquí)


16/10/2017

EL PROFESSOR ELOI SERRANO PARTICIPA EN UN LLIBRE DEL CIDOB SOBRE CUBA

El professor de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus Eloi Serrano ha participat en un llibre editat pel CIDOB titulat “Nueva etapa entre Cuba y la UE. Escenarios de futuro. Ho ha fet amb un capítol sobre amb un capítol sobre les relacions comercials entre Cuba i Espanya.

Aquí podeu llegir l'article complert (aquí)


27/09/2017

LA PROFESSORA MÀRIAN BUIL, PREMI AL MILLOR TREBALL EN UN SIMPOSI AL BRASIL

La professora Màrian Buil ha rebut el reconeixement de "Best paper award del Symposium on Sustainability in University Campuses", celebrat a Sao Paolo (Brasil), pel treball "How Entrepreneurship in Higher Education helps to Sustainable Development at the Local Level: The case of Tecnocampus". El simposi es va celebrar en aquesta ciutat brasilera la setmana passada, amb la participació de més de 70 acadèmics de 15 nacionalitats diferents.

Aquí podeu llegir l'article complert (aquí)


27/09/2017

EL PROFESSOR JOSEP MARIA RAYA PUBLICA UN ARTICLE SOBRE LES CAUSES DELS DESNONAMENTS A ESPANYA

El professor de l’Escola Superior d Ciències Socials i de l'Empresa Josep Maria Raya ha publicat recentment l’article “The determinants of foresclosures: Evidence from the Spanish case”, en el qual analitza els motius decisius dels desnonaments a Espanya.

Aquí podeu llegir l'article complert (aquí)


19/09/2017

JAUME TEODORO, DOCTOR EN CIÈNCIES ECONÒMIQUES PER LA UNIVERSITAT DE GIRONA

Jaume Teodoro, director general del TecnoCampus i professor a l’Escola Superior Politècnica, ha obtingut el títol de doctor en ciències econòmiques després de presentar la tesi a la Universitat de Girona el passat 8 de setembre. La tesi, que du per títol "Entrepreneurial skills, trust and jobs: Three essays on entrepreneurial skills of self-employed and employees", cerca explicar l’activitat emprenedora a partir d’un treball empíric.

Aquí podeu llegir l'article complert (aquí)


13/09/2017

EL PROFESSOR JESÚS MOLINA OBTÉ EL TÍTOL DE DOCTOR EN TURISME

Jesús Molina, professor de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, ha obtingut el títol de doctor en turisme per la Universitat de Girona. Ho ha fet després que el mes de juliol passat presentés la seva tesi doctoral, dirigida per Josep Maria Raya, també professor del TecnoCampus. Amb el títol “El trabajo emocional en el sector turístico. Obstáctulos y facilitadores empresarials y sus consecuencias para los trabajadores”, la tesi se centra a analitzar si existeix treball emocional en el sector turístic i a determinar les seves possibles causes i conseqüències

Aquí podeu llegir l'article complert (aquí)


25/07/2017

EL PROFESSOR JOSEP MARIA RAYA PUBLICA UN ARTICLE A “EL PERIÓDICO” SOBRE EL PREUS DELS HABITATGES A BARCELONA

El professor de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa Josep Maria Raya va publicar el passat diumenge 16 de juliol un article a la secció d’opinió de El Periódico. Amb el títol "La huida de Barcelona ya no es una canción de verano", a l'article s'analitza l’increment dels preus dels habitatges a Barcelona.

Aquí podeu llegir l'article complert (aquí)


24/05/2017

EL PROFESSOR ELOI SERRANO PUBLICA UN ARTICLE SOBRE LES ELECCIONS FRANCESES

El professor Eloi Serrano ha publicat un article a la revista Capgròs on analitza els resultats de les eleccions presidencials franceses i els posa en relació amb el pensament polític d'autors contemporanis com George Lakoff.  El podeu llegir aquí


8/05/2017

EL PROFESSOR ELOI SERRANO PUBLICA UN TREBALL ACADÈMIC SOBRE PASQUAL MARAGALL

El professor de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus, Eloi Serrano, fins fa uns mesos investigador principal del "Programa llegat Pasqual Maragall", que analitza el pensament i l'acció política de l'exalcalde de Barcelona i expresident de la Generalitat, acaba de publicar el treball "“Un estudio sobre las fuentes doctrinales en los escritos económicos de Pasqual Maragall”. El treball el podeu consultar al següent link. L'altre autor del treball és el professor de la Universitat de Barcelona Javier San Julian. 

Aquí podeu llegir l'article complert (aquí)


Impacte socioeconòmic del turisme de salut en el Maresme

Dimecres passat 15 de febrer ha tingut lloc en Tecnocampus la presentació de l'estudi “l'impacte socioeconòmic del turisme de salut en el Maresme”. Aquesta recerca procedeix d'un Treball Fi de Grau del Grau de Turisme i Gestió de l'Oci autoritzat pel professor Josep Mª Ratlla Vilchez. 

Aquí podeu llegir l'article complert (aquí)

Article publicat del Dr. Josep Maria Raya al diari La Vanguardia sobre l'augment dels preus del lloguer

L'article titulat "És impossible" per el Dr. Josep Maria Raya es centra en analitzar i debatre l'increment dels preus del lloguer, especialment a la ciutat de Barcelona.

Aquí podeu llegir l'article complert (aqui)

 


El Dr. Josep Maria Raya parla en el diari La Vanguadia sobre la gran plataforma Airbnb

El professor Josep Maria Raya parla d'Aribnb, una de les plataformes d'allotjament turístic més potents del mercat avui dia, i dels problemes que pot generar el fet de voler lluitar contra ella. 


Aquí podeu trobar la notícia completa (aquí)

 


ENTREVISTA A ELOI SERRANO, DIRECTOR DE LA CÀTEDRA D'ECONOMIA SOCIAL, AL DIARI EL PUNTAVUI

El diari "Avui" ha realitzat una entrevista al Dr. Eloi Serrano, director de la Càtedra d'Economia Social i investigador del Grup de Recerca GRAEFES del TecnoCampus Mataró-Maresme.

Aqui podeu veure l'entrevista completa (aqui).

 


Entrevista al Dr. Josep Maria Raya per part del portar Pisos.com

Entrevista realitzada al coordinador del Grup de Recerca Aplicada a l’Entorn Financer Econòmic i Social, el Dr. Josep Maria Raya, sobre l’estudi “El verdadero precio de la vivienda”.

Aqui podeu trobar l'entrevista completa (aqui).