L'Associació d'Estudiants és un grup creat pels estudiants i adreçat als estudiants del TecnoCampus. Té com a finalitat organitzar activitats universitàries.

Com a estudiant del TecnoCampus tens dret a fer-te soci de l’associació d’estudiants. De fet, a l’hora de matricular-te, i a no ser que expressis el contrari, passes automàticament a ser membre d’aquesta associació, que té com a finalitats: 

 

 • Representar i defensar els interessos i drets dels Estudiants del TecnoCampus.

 • Promoure i fomentar la participació dels estudiants als òrgans de govern de la pròpia Universitat.

 • Exigir i promoure la millora de la qualitat docent.

 • Oferir un servei d’informació i assistència a l’Estudiant.

 • Promoure el interès per la cultura a la Universitat.

 • Fomentar la creativitat dels Estudiants del Tecnocampus Mataró Maresme.

 • Establir contactes amb estudiants i associacions d’estudiants d’altres Universitats.

 • Poder formar part de les seccions de l’Associació: activitats esportives, grup de fotografia, grup de robòtica, colla castellera, grup de teatre, Aula 103,...

 • Descomptes en totes les activitats organitzades per l’associació

Com a membre de l’associació d’estudiants tens dret a participar a les assemblees generals que es celebren com a mínim dos cops l’any, normalment a principis de cada semestre. Les convocatòries a les assemblees t’arribaran al teu correu electrònic. L’assemblea general és l’òrgan suprem de l’associació i està integrada per tots els socis. És l’encarregada de debatre i prendre les decisions, examinar i aprovar els pressupostos, escollir els membres i la gestió de la junta directiva, establir comissions de treball si ho creu necessari i precisar el propi funcionament de l’associació.

Per la seva banda, la junta directiva està integrada pels membres que esculli l’assemblea general i els càrrecs són per un any natural a comptar des del dia 1 de juny. És possible optar a la reelecció fins a un màxim de 4 cops. La junta és l’òrgan executiu i es dedica bàsicament a organitzar i portar a terme les decisions que es prenen en assemblea general.
 

 • Descarrega't els estatuts de l'Associació d'Estudiants.

 • Si vols formar part de la junta directiva de l'AsEst o per més informació contacta aquÍ
   

PRESENTACIÓ DE PROJECTES 2016

Convocatòria de presentació de projectes per a actuals i noves entitats, comissions i grups dins l'Associació d'Estudiants.
 

Per a poder presentar una comissió heu d'entregar el document Projecte de les comissions 2015-16  amb totes les dades que es demanen. Aquesta proposta serà valorada per la Junta de l’Associació d’Estudiants i s’aprovarà en reunió constitutiva de tots els vocals de les comissions, entitats i grups de l’AsEst. També d’adjunta les bases per a la convocatòria del projecte.

Els terminis de presentació del projecte i la reunió corresponent són els següents:

 

 • Data límit per a presentar el projecte: 27 de gener a les 23.59h
 • Enviament de l’esbós de pressupost proposat per la Junta de l’AsEst: 1 de febrer
 • Reunió dels vocals Associació d'Estudiants per l'aprovació del pressupost: 2 de febrer a les 15:30h (aula a concretar)

L’Associació d’Estudiants sempre està oberta a la creació de noves activitats, tot i que si se’n presenten de noves posteriorment a la data esmentada no es garanteix de que hi hagi pressupost disponible.
 

Per a més informació, posa't en contacte a associacioestudiants@tecnocampus.cat

Lorem ipsum dolor sit amet

 • 1
  Lliga de debat

  La Lliga de Debat es dirigeix a tots els estudiants de la comunitat universitària del TecnoCampus i té per objectiu fomentar les tècniques d'oratòria i debat, potenciant habilitats com el lideratge, el treball en equip, l'estratègia o la creativitat.

 • 2
  Buddy Program

  Es tracta d’acompanyar i donar suport als estudiants internacionals que arriben al TecnoCampus, per fer que la seva arribada i adaptació sigui el més fàcil possible. Es formaran parelles d’estudiants locals i estudiants internacionals.

 • 3
  Colla Castellera

  Els Passerells del Tecnocampus són una colla castellera universitària del TecnoCampus de Mataró (TCM), fundada l'any 2011, membre de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Actualment la colla està formada per uns 150 inscrits, assagen cada dimarts i divendres de 14h a 16h i fan 4 diades d’hivern i 4 de primavera. A part, organitzen torneig de futbol, barbacoes, calçotades, etc...

 • 4
  Comissió Cultural i de Festes

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

 • 5
  Generación Marketing

  Associació d’estudiants d’empresarials, que organitza conferències i activitats divulgatives relacionades amb el Marketing, com xerrades, activitats més dinàmiques i grans esdeveniments.

 • 6
  eSports

  Lore Ipsum

 • 7
  Grup de teatre

  El Grupo de Teatro tiene como objetivo formar en técnicas teatrales a los estudiantes que participan en esta actividad y que, con ellas, puedan salir beneficiadas sus capacidades oratorias, de improvisación y de resolución de conflictos en el entorno académico y laboral.

 • 8
  IAESTE

  Som IAESTE Tecnocampus, un grup d’estudiants que volem fer pràctiques laborals a l’estranger. Volem ampliar el nostre currículum, adquirir coneixements i créixer tant a nivell professional com personal.   El que fem és participar en un programa d’intercanvi d’estudiants anomenat IAESTE. L'Organització de IAESTE ofereix a les empreses i entitats públiques o privades la possibilitat d'incorporar estudiants estrangers de qualsevol especialitat en el seu programa de pràctiques.

 • 9
  LGBT+

  La nostra associació s’anomena SinVergüenza, i està basada en el suport del col·lectiu LGBT+ i tot el que el relaciona. Cada setmana, aproximadament, realitzem xarrades i tallers per formar a tota aquella persona que vulgui assistir a l’activitat i, a més a més, duem a terme una part de manifest públic en quant als drets del col·lectiu i d’altres relacionats amb el nostre (com el feminista, per exemple) en forma de manifestacions (a vegades col·laboratives amb altres associacions) i de lectures de manifestos varis.

 • 10
  MotoStudent

  Som un grup d’enginyers mecànics i electrònics decidits a participar a la propera edició de MotoStudent. La competició MotoStudent esta dirigida a universitats amb estudiants d’enginyeria els quals desenvolupen i fabriquen al llarg d’un any i mig una motocicleta de 2500cc de competició, i finalment participen en dita competició amb la motocicleta feta per els estudiants.

 • 11
  TecnoAnimals

  Tecnoanimals és una comunitat d’estudiants que tenim com ha objectiu principal cooperar i ajuntar-nos per ajudar als animals. La nostra idea és realitzar xarrades informatives, sortides per la platja amb gossos i recollida d’aliments per les protectores. Busquem fer noves amistats i fer una mica de vida universitària amb gent que compartim valors i gustos.

 • 12
  TEDx

  TEDx es un programa de conferencias locales, organizadas de forma independiente, que permiten disfrutar de una experiencia similar a las conferencias TED. Nuestro evento se denomina TEDx donde la “x” significa “evento organizado localmente”. En nuestro evento se combinarán vídeos de TEDTalks con conferencias en vivo y actuaciones artísticas para favorecer la conexión y un debate profundo dentro de un grupo reducido de asistentes.

 • 13
  UniRaid

  UNIRAID es una gran aventura humana y solidaria para estudiantes con espíritu emprendedor de entre 18 y 28 años. 
  Se trata de un itinerario de 9 días por el desierto de Marruecos en turismos de más de 20 años, que se lleva a cabo anualmente en el mes de Febrero.