TecnoCampus have a commitment with the sport activities. The university, with the Junts per l'Esport association ("Together for the Sport"), organizes some sport activities for the TecnoCampus students.
 
The sports that you can find at TecnoCampus are:
 
Football-a-seven
Basketball 3x3
Volleyball
Pàdel
Others (rugby, hockey, ...)


Sports at Pompeu Fabra University (UPF)

If you are an exchange student at ESCSE or ESCS, you may take part in other sport competitions within Pompeu Fabra University. Find the information HERE


 
Sports at Polytechnic University of Catalonia (UPC)

If you are an exchange student at EUPMT, you may take part in other sport competitions within Polytechnic University of Catalonia. Find the information HERE


Please, contact  uacu@tecnocampus.catif you are interested in any sport activities.

 • Abonament anual esportiu

  El TecnoCampus aposta per l'esport amb un abonament esportiu per estudiants del centre en col·laboració amb diferents clubs esportius de Mataró, de la mà de l'associació Junts per l'Esport. Només per 55€!

  APUNTA'T-HI
 • Fútbol

  El futbol 7 és una modalitat de futbol que es practica entre dos equips, que juguen amb 7 membres de cada un al camp. Les activitats esportives organitzades pel TecnoCampus són de caire social i festiu. 

  APUNTA'T-HI
 • Pàdel

  El TecnoCampus, en col·laboració amb Junts per l'Esport, organitzem una Lliga de Pàdel, per a poder gaudir de l'esport, l'exercici físic i passar-ho bé.

  APUNTA'T-HI
 • Voleibol

  L'activitat de volei és un esport mix que es juga en grup de màxim 4 persones (els equips poden ser de més però en el camp només poden haver-hi 4 persones)

  APUNTA'T-HI
 • Altres activitats i lligues

  El TecnoCampus també du a terme altres esports com poden ser el Club de Running, tennis taula, competicions esportives de la UPF i de la UPC

  APUNTA'T-HI

Vols més informació?

CORREU