És una trobada anual amb representants de fins a 6 països diferents que permet als futurs graduats desenvolupar projectes innovadors a partir d’una proposta donada per les universitats participants. Els equips d’estudiants són multidisciplinars i multiculturals tal com han de ser els equips emprenedors per donar respostes diverses i d’èxit a necessitats del mercat.

 

 

 

Universitats participants


INTENTSEM 2016 tindrà lloc a Ghent 
 

https://www.facebook.com/intentsem


Els participants de l'Edició 2016 seran escollits entre els guanyadors de la Weekend Challenge.

 

CONVOCATORIA INTENTSEM

 


 

Edicions anteriors


Quatre estudiants del TecnoCampus van participar del 12 al 16 de maig de 2014 a Suècia en l'International Entrepreneurial Seminar, una trobada anual amb 36 representants de fins a 6 països diferents que permet als futurs graduats desenvolupar projectes innovadors a partir d’una proposta donada per les universitats participants. Els equips d’estudiants van ser multidisciplinars i multiculturals tal com han de ser els equips emprenedors per donar respostes diverses i d’èxit a necessitats del mercat.

Durant el seminari:

 

  • S’han impartit 14 workshops sobre temes relacionats amb l’emprenedoria .
  • S’han desenvolupat 6 projectes empresarials relacionats amb el tema de la setmana e-mobility.
  • S’han realitzat visites al Munktell Science Park en Eskilstuna, Idealab de la Universitat de Mälardalen i a la Venture Cup. Final regional de projectes innovadors de Suecia.
     


Els estudiants que han viatjat a Suècia són Joan Viladomat, del Màster en Emprenedoria i Innovació; Queralt Gómez, de la doble titulació en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació; Jaume Ávalos, de la doble titulació en Administració d'Empreses i Turisme i Freddy Ricard, d'Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació.

Els estudiants han estat acompanyats per Ester Bernadó i Luz Fernández que han actuat com a tutors dels diferents projectes i han impartit dos seminaris : un sobre competitivitat i altre sobre investigació de mercats.

També pots saber com va anar el International Entrepreneurship Week a través de l'Storify

Apunta't aquí a la sessió informativa