Èxit de participació en el segon After Work de la temporada d’estiu, ambientat en una festa mexicana

El dijous 30 de juny va tenir lloc el segon After Work de la temporada d’estiu, que en aquesta ocasió estava ambientat en una festa mexicana i que va ser tot un èxit quant a participació. Després que Palobiofarma convidés a un bon mojito, el dijous l’empresa Bytemaster va ser l’encarregat de patrocinar l’After Work, que va tenir lloc a l’Espai Vela, situat entre les torres TCM2 i TCM3.

Bytemaster va convidar als empresaris i treballadors del parc a unes cerveses Corona i Desperados ben fresca, acompanyades del típic plat mexicà de nachos amb guacamole.
L’After Work va coincidir aquesta vegada amb els actes de graduació de l’Escola Superior Politècnica, de manera que també es van sumar en alguna moment estudiants, familiars i professorat de tal de manera que es va crear un autèntic ambient comunitat TecnoCampus.

L’After Work TecnoCampus va néixer amb l’objectiu de buscar un moment per relaxar-se després de la feina i connectar amb altres empresaris i treballadors del parc d’una manera informal tot prenent una cervesa. El principal patrocinador d’aquest punt de trobada que es celebra cada setmanes és Estrella Damm, encara que les empreses del parc estan convidades a presentar propostes per amenitzar aquesta pràctica cada cop més habitual a Espanya, importada dels països anglosaxons, que pretén promoure les relacions entre els companys de professió més enllà del despatx.

Pots accedir a les imatges de la jornada.