El professor Daniel Torras impulsa la coordinació dels congressos estatals dins de l’àmbit del so i la imatge

El professor del Grau en Mitjans Audiovisuals, Daniel Torras, ha estat l’encarregat de promoure la creació d’una taula de treball entre representants de les universitats estatals que organitzen congressos en els àmbits del so, la música i la imatge. La trobada, que dura dos dies, va começar ahir a Alacant i compte amb la participació representants de cinc universitats i s’ha dut a terme Alacant entre els dies 9 i 10 de juny. 

L’objectiu d’aquesta primera trobada és establir vies de cooperació i coordinació entre els diferents congressos acadèmics tant des del punt de vista organitzatiu com de difusió i continguts. El professor Torras, com a representant del TecnoCampus, considera que “amb accions coordinades conjuntament es pot aconseguir més ressò i qualitat”. Per altra banda, Torras reconeix que també és “una acció pensada per situar clarament a l’Escola Superior Politècnica i al TecnoCampus en el mapa d’entitats actives en aquest àmbit”.

En concret, la reunió va agrupar membres de Lo Sonor en el Audiovisual, de la Universitat d’Alacant; MUCA Música i Audiovisual, de la Universitat de Múrcia; Simposium de Creación Musical en la Banda Sonora, itinerant entre la Universitat de Extremadura i la Universitat Complutense de Madrid; SEDEM i SIBE, itinerant Societat Espanyola de Musicologia i, per últim, Perspectiva Sonora del TecnoCampus.