El proper 8 de novembre es posa en funcionament el pàrquing

El proper 8 de novembre entrarà en funcionament el servei d’aparcament del TCM, amb condicions reservades al personal TCM i tota la comunitat universitària. Les persones del TCM podreu adquirir abonaments de 90h o de 180h que us permetran estacionar en els espais de la primera planta del pàrquing.

Els preus establerts són els següents:

PREU ABONAMENT PER A UN TOTAL DE 90h    15€ (IVA EXCLÒS)
PREU ABONAMENT PER A UN TOTAL DE 180h    25€ (IVA EXCLÒS)

Les principals condicions del servei són les següents:

-    Es tracta d’un producte exclusiu pel personal TCM i la comunitat universitària.
-    L’abonament s’instrumentalitza a través de targetes recarregables. Aquestes targetes estan numerades, i cal abonar un dipòsit de 5€ en adquirir-les. Un cop exhaurides les hores de l’abonament, i si no les voleu recarregar (es podrà recarregar en els propis caixers de l’aparcament), podreu retornar la targeta i es procedirà a la devolució del dipòsit.
-    Les targetes estan numerades. En cas de pèrdua, caldrà comunicar aquest fet i es procedirà a la seva anul•lació. Només es distribuirà una targeta per treballador/a.
-    Es considera l’abonament com un producte de rotació, és a dir, no es procedeix a una reserva de plaça sinó que l’usuari estacionarà el cotxe a la planta primera segons disponibilitat.


Per adquirir els abonaments, a partir del proper 4 de novembre cal dirigir-se a la recepció de l’edifici TCM 2 (torre cantó Mataró) o a la caseta situada en el mateix aparcament. L’horari de la caseta serà de 08:00 a 14:30 i s’hi acceptaran pagaments amb targeta de dèbit o crèdit i en efectiu. Caldrà abonar l’import de la targeta i lliurar el dipòsit. Per a tots aquells que no pugueu adquirir la targeta en horari de matí, es podrà comprar també a la tarda a la recepció de l’edifici TCM 2, tot i que en aquest cas només es podrà fer efectiu el pagament amb targeta.

En cas que es prefereixi contractar una plaça d’aparcament fixa en règim de lloguer, es contractarà a través de l’empresa municipal GINTRA amb un cost de 45€/mes IVA exclòs. Per contractar aquest servei, es pot trucar al telèfon 93. 758. 26.36, en horari de 09:00 a 14:00h (preguntar per Lina o Montse).