El TecnoCampus convoca la 15a edició dels Premis Creatic

El TecnoCampus ha obert el període per presentar candidatures als Premis Creatic, un impuls a noves iniciatives empresarials que tenen com a objectiu promoure l’emprenedoria i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme mitjançant el suport econòmic i logístic a nous projectes empresarials amb elevat potencial de creixement. Hi poden optar projectes de nova creació o bé empreses constituïdes el 2015, amb component innovador i/o tecnològic. Els interessats a participar-hi es poden assessorar al mateix parc, de la mà de tècnics experts.

El primer classificat obtindrà 8.000 euros, el segon, 5.000 euros i el tercer, 2.500 euros. A més a més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant el primer any de l’estada a la incubadora del parc, que acull empreses de nova creació i consta de 15 oficines i dos openspace, on tres empreses comparteixen espai.

Els candidats hauran de presentar un resum executiu del seu projecte i un vídeo de presentació. En base a aquest material, en una primera fase de selecció, un comitè intern del Tecnocampus preseleccionarà els deu projectes finalistes. Posteriorment, els emprenedors els hauran de presentar en un format elevator pitch davant el jurat, que triarà els guanyadors.

El termini per presentar projectes acaba el 13 d'octubre de 2015 a les 15h.

Lliurament el 19 de novembre
Els premis Creatic, que es lliuraran el 19 de novembre de 2015, tenen una llarga trajectòria de suport a emprenedors que han aconseguit posar en marxa projectes empresarials d'èxit. La llista de guanyadors de les edicions anteriors mostra la diversitat de projectes als quals els Creatic ha donat suport amb premis en metàl·lic i la possibilitat d'allotjar-se a la incubadora del TecnoCampus.

Els Premis Creatic els organitzen la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró amb el patrocini del Programa Bstartup del Banc Sabadell i l’empresa Servicios Industriales Reunidos, SL (SIRSA). A més, hi col·laboren la Diputació de Barcelona, el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya , ACCIÓ, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), FAGEM, la Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec, la xarxa d’inversors Banc i l’empresa Bytemaster.