El TecnoCampus, Diagonal TV i Gestmusic llancen un màster sobre ficció televisiva

El TecnoCampus i les productores Gestmusic i Diagonal TV han arribat a un acord per iniciar el proper curs el Màster en Producció Executiva de Ficció per a Televisió. Es tracta d’una formació orientada a la indústria audiovisual, concretament a l’àmbit de la producció de ficció per a televisió en tots els formats (televisió, movies, sèries, mini-sèries, web-sèrie o 2.0). 

El pla d’estudis cobreix tots els aspectes de la producció executiva, la direcció i la producció de sèries i cinema per a la televisió. Es partirà del guió ja escrit i es treballarà sobre documents reals que no han estat portats a pantalla. El programa cobreix  des de l’anàlisi de guió i construcció de personatges fins a la planificació de tots els aspectes del projecte, el disseny de producció, la planificació tècnica, el treball amb els actors i les tasques dels membres dels equips, entre altres. 

S’adreça a llicenciats o graduats en Comunicació Audiovisual i titulacions similars, o bé a professionals que vulguin ampliar el seu perfil o actualitzar continguts relacionats amb els àmbits de què tracta el màster. 

Aquesta setmana s’ha fet la presentació del màster a la fira MAC de Granollers, on el director de Gestmusic, Tinet Rubira, va fer una presentació sobre la formació necessària per als futur professionals de la televisió.

Més informació sobre el màster: http://www.tecnocampus.cat/ca/master-produccio-executiva-ficcio-televisio