El TecnoCampus gradua una nova promoció de 158 estudiants de l’Escola Superior de Ciències de la Salut

El TecnoCampus va celebrar ahir el primer acte de graduació de la promoció 2017, en el qual es van graduar els estudiants d’últim curs de l’Escola Superior de Ciències de la Salut. Es van graduar 158 estudiants, dels quals 69 eren del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, i 89 del Grau en Infermeria. A l’acte, celebrat en dues sessions, hi van assistir graduats, acompanyants, professorat del centre i autoritats. Enguany s’ha graduat la segona promoció del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i la quarta del Grau en Infermeria, la promoció més nombrosa dels darrers anys.

La presidenta del TecnoCampus, Dolos Guillén, i la directora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut, Esther Cabrera, van coincidir a remarcar que la inauguració de les noves instal·lacions el passat octubre consolida l’aposta del TecnoCampus pels estudis en l’àmbit de la salut.

L’entrega de diplomes, els discursos dels representants d’ambdós graus i l’entrega dels reconeixements als millors expedients acadèmics van ser alguns dels moments més emocionants de l’acte. Sílvia Meseguer, del Grau en Infermeria, i Jordi Costa, del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, han estat els estudiants amb el millor expedient acadèmic d’aquest curs. Al llarg de l’acte, també es va reconèixer la col·laboració d’entitats del sector de l’esport i la salut amb els graus de l’Escola Superior de Ciències de la Salut.

Els padrins de la promoció 2017 van ser Pere Robert, en el cas del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, i Montserrat Teixidor, en el cas del Grau en Infermeria. Pere Robert, director del Patronat Municial d’Esports, va remarcar que en els últims anys el món de l’esport ha viscut una transformació molt positiva en els últims anys, motiu pel qual hi ha més demanda de professionals qualificats en aquest àmbit. “En el món de l’esport hi ha un conjunt de valors que no només et converteixen n millor professional, sinó també en millor ciutadà”, va afegir. Per altra banda, Montserrat Teixidor, x, va recordar als graduats en Infermeria que és fonamental no oblidar com els valors intrínsecs de la professió i a dotar de sentit la vocació a través del compromís i l’ètica professional. “L’humanisme és el paradigma que guia la nostra professió”, va concloure Teixidor.