Jesús M. Prujà i Pilar Gómez expliquen en detall el funcionament de la selectivitat i l'accés a la u

El passat dimecres 16 de març, la Dra. Pilar Gómez, Coordinadora de les Proves d'Accés a la Universitat, i el Dr. Jesús M. Prujà, responsable de l'Oficina d'orientació per a l'accés a la universitat, van oferir una sessió informativa al TecnoCampus per explicar els canvis succeïts en aquest accés als estudis universitaris.

De fet, els canvis significatius es van esdevenir l'any passat. Enguany el sistema és el mateix que el que es va dissenyar pel 2010, amb una petita diferència en el cas de l'accés dels Cicles Formatius. L'any passat, els alumnes de CFGS podien obtenir una puntuació màxima inferior a la dels estudiants de Batxillerat (que podien arribar a tenir un 14 en la seva nota d'accés). Enguany, el canvi més significatiu en aquest aspecte és la possibilitat dels estudiants de cicles formatius d'examinar-se de la fase específica de la selectivitat, per tal de poder tenir més nota d'accés i per tant més competitiva respecte als estudiants de Batxillerat.

En aquest enllaç podeu consultar la presentació que van fer, i que és disponible online per entendre els canvis que s'han esdevingut en els darrers anys.