La Fundació TIC Salut celebra deu anys de presència a Mataró i el TecnoCampus

La Fundació TIC Salut ha presentat avui el Mapa de Tendències en TIC i Salut, un document que des de fa anys serveix de termòmetre de l'ús de les tecnologies en aquest àmbit. La trobada, que ha reunit professionals de tot Catalunya.  L'acte ha servit també per commemorar els deu anys de presència de la Fundació TIC Salut, que depèn del Departament de Salut de la Generalitat, a Mataró. La primera ubicació de la Fundació va ser a l'edifici TecnoCampus 1.0, situat a Vallveric, i amb la inauguració del parc el 2010 va traslladar-se a les instal·lacions que ocupa actualment, a l'edifici TCM3.

L'alcalde de Mataró, David Bote, ha destacat en la inauguració de la jornada, celebrada al Centre de Congressos del TecnoCampus, que l'aposta feta fa deu anys reforça el TecnoCampus, ja que el parc comparteix amb la Fundació TIC Salut l'objectiu que les tecnologies serveixin per transformar la societat.

En una de les taules rodones, hi han intervingut els exconsellers Marina Geli i Boi Ruiz, juntament, entre altres, amb Josep Mañach i Joan Cornet, exdirector i expresident de la Fundació, respectivament. S'hi ha ha ressaltat l'aportació que la Fundació TIC Salut amb mesures pràctiques com l'historial mèdic compartit, entre altres mesures.