La professsora Elisabeth Rosell condueix l'equip guanyador de la II Lliga de Debat de Secundària

La professora Elisabeth Rosell, professora de l'Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus (ESCSTE ) i coordinadora d’Educació Secundària del col·legi Sagrada Família,  ha assolit, com a capitana d’un equip format per estudiants de 1r de Batxillerat, el títol de campions a la III Lliga de Debat de Secundària a la Fase Local, celebrada a la Universitat Pompeu Fabra el 25 i 26 de febrer de 2016.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició de dialèctica en la qual equips de la Franja de Ponent, Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, Catalunya del Nord i Sardenya debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. Organitzada per la Xarxa Vives amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, del Govern d’Andorra i d’Escola Valenciana. La Lliga s’adreça a un col·lectiu de 300.000 estudiants dels territoris de parla catalana.

Elisabeth Rosell és docent de l’Escola Superior de Ciències de la Salut del Tecnocampus des del curs 2013-2014, on imparteix al Grau en Infermeria l’assignatura Metodologia de l’estudi i de l’escriptura acadèmica. Aquesta assignatura proporciona als estudiants competències transversal en habilitats comunicatives, de lideratge i de cerca en bases de dades de salut.

També imparteix docència a l’ESCSTE en assignatures igualment relacionades amb la comunicació i el lideratge.

 

 

 

del curs 2013-2014, on imparteix al Grau en Infermeria l’assignatura de Metodologia de l’Estudi i de l’Escriptura acadèmica. Aquesta assignatura proporciona als estudiants competències transversal en habilitats comunicatives, de lideratge i de cerca en bases de dades de salut.

També imparteix docència a l’ESCSTE en assignatures igualment relacionades amb la comunicació i el lideratge. La professora Elisabeth Rosel

També imparteix docència a l’ESCSTE en assignatures igualment relacionades amb la comunicació i el lideratge. La professora Elisabeth RoselDes de la seva tasca com coordinadora d’Educació Secundària del col•legi Sagrada Família, ha dut a assolir, com a capitana d’un equip format per estudiants de 1r de Batxillerat, el títol de campions a la III Lliga de Debat de Secundària a la Fase Local, celebrada a la Universitat Pompeu Fabra el 25 i 26 de febrer de 2016.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició de dialèctica en la qual equips de la Franja de Ponent, Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, Catalunya del Nord i Sardenya debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat.

Organitzada per la Xarxa Vives amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, del Govern d’Andorra i d’Escola Valenciana. La Lliga s’adreça a un col•lectiu de 300.000 estudiants dels territoris de parla catalana.

Felicitem a la docent i ens felicitem també per comtar a la comunitat educativa de Tecnocampus amb PDI de reconegut prestigi.