L’empresa Formbytes participa en el primer In(3D)dustry, una fira internacional del sector de la impressió 3D

La Fira de Barcelona acollirà del 21 al 23 de juny la primera edició de In(3D)dustry, un esdeveniment que connectarà els principals usuaris, fabricants i proveïdors en l’àmbit de la fabricació avançada i additiva, coneguda com a impressió 3D. L’empresa Formbytes, ubicada al TecnoCampus, ha estat seleccionada per la Generalitat per participar a la fira en el seu estand.

 “Suposa un impuls molt important tant per la validació de la nostra proposta per part d’un organisme oficial com pel llançament de la nostra empresa” explica Miquel Lloveras, cofundador de Formbytes. En aquest sentit, Lloveras considera que la fira In(3D)dustry és el lloc ideal per promocionar, fer créixer l’empresa i contactar amb possibles col·laboradors internacionals. Es tracta d’un esdeveniment inèdit en el món organitzat per la Fira de Barcelona que pretén donar suport a un sector en plena expansió i que aplegarà a tots els segments que configuren l’ecosistema de la fabricació avançada i additiva. La jornada també comptarà amb la presència de les trenta millors companyies del món especialitzades en l’àmbit de la impressió 3D, que oferiran solucions a reptes que els proposaran vint empres líders de diversos sectors en un espai exclusiu.

Formbytes, que va guanyar la darrera edició del Premis Creatic per a projectes emprenedors, ha desenvolupat una impressora 3D de qualitat professional, portable, fàcil d’utilitzar i de baix cost amb l’objectiu d’acostar aquesta tecnologia al gran públic. Lloveras considera que un dees punts forts de Formbytes és que ofereix un producte ideal per a la iniciació en la tecnologia de la impressió 3D amb un component educatiu fonamental: “En un moment on aquesta tecnologia està en ple procés de maduració, ens avancem i presentem una proposta basada en la simplicitat”. Des de Formbytes, consideren que és necessari procés de pedagogia previ que serveixi a l’usuari per formar-se en per formar l’usuari en la impressió 3d, una tecnologia que molts desconeixen però que “serà la pedra angular de la nova educació tecnològica”, conclou Lloveras.