Les millors apps dissenyades per estudiants, premiades al TecnoCampus per la Barcelona Mobile World Capital

El TecnoCampus ha estat l'escenari avui a la tarda i vespre del lliurament dels premis a les millors aplicacions per a mòbil dissenyades per estudiants de secundària. Aquests premis els organitza Mschool, de la Mobile World Capital Barcelona, i pretenen impulsar la creativitat i la passió per la tecnologia dels més joves. Un objectiu compartit pels TecnoCampus, motiu pel qual acull des de la primera edició, celebrada l'any passat, la cerimònia de lliurament.

Els guanyadors (a l'escenari de l'auditori en la foto de família) han estat seleccionats per un jurat del qual ha format part el regidor de Promoció Econòmica de Mataró i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, que ha destacat la gran oportunitat que brinda als nois i noies aquest concurs. A més, Xnergic, el moviment de foment de les noves tecnologies impulsat per TecnoCampus, ha fet demostracions de drons en el recinte on s'ha celebrat l'acte i ha sortejat un val per participar al campus d'estiu del mes de juliol.

L'acte, presidit per la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha comptat amb la participació de John Hoffman, conseller delegat de GSMA, l'entitat que organitza el Mobile World Congress, i d'Agustí Cordón, director general de Fira de Barcelona.