Noves incorporacions al parc

Durant els mesos de juny i juliol hi ha novetats en relació a la incorporació de noves empreses a la comunitat empresarial del Parc Tecnocampus. Són dues noves empreses, però també es produeixen canvis en algunes de les empreses ja localitzades, que adeqüen els espais per créixer.

Noves incorporacions al parc

Per una banda, s’incorpora a l’Open Space del TCM3 l’empresa ASIMETRA (www.asimetra.eu) que, amb la seva promotora, Susana Castel, ofereix serveis orientats a la gestió del cicle de vida del producte des de la R + D fins a la seva comercialització per a empreses del sector Biotec/Biomed i Farmacèutiques. ASIMETRA també assessora en estratègies de comercialització i inversió.

La segona empresa que s’incorpora aquesta Juliol és AttackIQ (www.attackiq.com), promoguda per Albert López, i que aterra al TecnoCampus per posar en marxa la filial d’una empresa amb seu als Estats Units, i que té per objectiu desenvolupar els treballs d’enginyeria de seguretat en el mercat espanyol i europeu. El seu principal servei és una plataforma de proves de seguretat contínua per controlar les infraestructures d'acollida, xarxa i serveis iCloud existents per ajudar les empreses a comprovar, mesurar i realitzar valoracions de seguretat i, millorar així, les estratègies de defensa del sistema.

Moviments i canvis interns

-          Quantium Medical: de la planta 3 del Tcm2 amb 115m2 a 145m2 amb oficina 4 de la mateix planta.

-          OH Strategy, que ha canviat d’oficina i amplia de 30 a 53 m2 a les noves oficines de la planta 4.

-          Beecubu, que ha previst la seva nova localització a l’oficina 7 de la planta 4, ampliant fins als 30m2.

-          Smart Whach on line, actualment a l’oficina 7 de la planta 4 i que passarà a ocupar l’espai 15 de la          segona planta de 23m2.

-          ARDG Consulting, actualment empresa del TCM Pass, que ja havia estat allotjada a l’Open Space i que ara torna al Parc per ocupar una oficina de 30m2 a la planta 3 del TCM2.

En els propers mesos podrem seguir dient que el Parc Empresarial té pràcticament el 100% dels seus espais ocupats, constituint una autèntica comunitat empresarial, amb 126 empreses localitzades en el conjunt d’espais del TCM2, TCM3, Open Space i empreses del TCM Pass.