Relleu en la direcció general de la Fundació TecnoCampus

Jaume Teodoro deixarà de ser el proper 31 de maig director general del TecnoCampus després d’arribar a un acord per reincorporar-se a la carrera docent com a professor de l’Escola Superior Politècnica, funció que ja va desenvolupar els anys 90. Teodoro va ser nomenat director general el 2012, i des de llavors ha impulsat projectes importants com l’adscripció única de tots els estudis universitaris del TecnoCampus a la Universitat Popeu Fabra o l’ampliació de les instal·lacions amb un nou edifici (TCM6).

El proper dimecres 21 de febrer, el Patronat de la Fundació TecnoCampus està previst que aprovi iniciar el procés de selecció d’un nou director general. Es tractarà d’un procés de lliure concurrència per cercar un professional que lideri la institució en l’àmbit de la gestió per afrontar els nous reptes que planteja el pla estratègic TecnoCampus 2022.

Aquest canvi s’emmarca en una reorganització més àmplia, que inclou la designació per part del rector de la Universitat Pompeu Fabra del  professor Vicente Ortún com a delegat del rector al TecnoCampus per a qüestions acadèmiques.