Tellmebye obre mercat a Mèxic Tellmebye, start-up que va néixer a la Incubadora de TecnoCampus, ha participat a la Fira Funerària més important de Llatinoamèrica, l’Expo Mèxic Funerari on ha presentat la seva solució de gestió funerària integral, que integra una plataforma multicanal que permet a les funeràries i tanatoris treballar d’una forma més ràpida, senzilla i econòmica. Aquesta eina tam

Tellmebye, start-up que va néixer a la Incubadora de TecnoCampus, ha participat a la Fira Funerària més important de Llatinoamèrica, l’Expo Mèxic Funerari on ha presentat la seva solució de gestió funerària integral, que integra una plataforma multicanal que permet a les funeràries i tanatoris treballar d’una forma més ràpida, senzilla i econòmica. Aquesta eina també és útil per als familiars i estimats dels difunts que els hi ofereix solucions de publicació d’obituaris a la web, xarxes socials i aplicacions de missatgeria.

Carlos Jiménez Lajara, CEO de Tellmebye, comenta que està molt satisfet de la gran acceptació que ha tingut el seu producte a la fira i del potencial de volum de negoci que espera obtenir gràcies als cords signats amb nous clients a Mèxic, Xile i Colòmbia.