Vinc-i-cinc empreses ja han confirmat la participació a la trobada amb universitaris i graduats Fòrum del Talent

El TecnoCampus escalfa motors per una versió renovada del Fòrum del Talent a la qual ja han confirmat la participació vint-i-cinc empreses, a les quals s’hi afegiran noves companyies els propers dies. L’objectiu de la trobada, que tindrà lloc el dia 13 de novembre, és que les empreses coneguin el talent dels estudiants del TecnoCampus, on actualment cursen els seus estudis de grau més de 2.500 joves.

A més de connectar aquest capital humà dels estudiants amb les empreses que s’hi interessin, el Fòrum del Talent proporcionarà eines als estudiants per ajudar-los en el seu procés d’inserció laboral. De la mà de la televisió del Maresme, M1TV, els estudiants que ho vulguin podran gravar el seu videocurrículum, i també es faran tallers sobre treball en xarxa o sobre com afrontar amb l’actitud adequada una entrevista de feina.

El dia 12 també es faran els diàlegs amb directius de grans empreses: Jaume Gurt, director general d’Infojobs; Francesc Baqué, cap del departament de persones de Bon Preu; i de Almudena Gallo, Human Resources & IT Director a Criteria CaixaHolding. I s’introduirà els estudiants en el Talent Speed Networking, una nova tècnica de preselecció de possibles candidats mitjançant entrevistes ràpides, de 10 minuts, amb l'empresa.

Les empreses que ja han confirmat l’assistència són:

1 BETA - DISC
2 BISMART
3 BRAINGAZE
4 BUGA INTERNET
5 CAPTIVEMUS
6 CLACK
7 CONMASA
8 ENGINYERS BCN
9 EUHT STPOL
10 EVERIS
11 FAGEM
12 HARTMANN
13 IBERSYSTEMS
14 LA BÒVILA
15 PROECTOS GESTION CONOCIMIENTO
16 SABATICA
17 SEYS
18 SLASHMOBILITY
19 SOM - OCUPACIÓ
20 TALENTIA GESTIÓ
21 TEC MONTERREY
22 TMTFACTORY
23 WINEYS
24 ZULOAGA IMATGE
25 BARCELONA VACANCES