Colabora como voluntario con La Marató de TV3

Busquem persones que ens ajudin com a voluntaris en l’organització de la “Caminada al TecnoCampus”, que se celebrarà el diumenge 17 de desembre amb motiu de La Marató de TV3. Es tracta d’un acte solidària que promou el TecnoCampus per col·laborar un any mes amb aquest projecte enfocat a la recaptació de recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que actualment no tenen cura. En l’edició d’aquest any, els diners recaptats es destinaran a la investigació de les malalties infecciones. Les malalties infeccioses són la causa d'1 de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública.

Com a estudiant, la participació a activitats voluntàries que s’organitzen des del centre universitari té un reconeixement de crèdits, amb un màxim de dos crèdits per curs acadèmic per 25 hores de voluntariats. Per completar aquestes hores, també tens a la teva disposició dos cursos formatius gratuïts.

Quines tasques faré com a voluntari?

  • Col·laborar en la promoció i vena d’inscripcions les setmanes prèvies: Dissabte 25 de novembre, 2 i 9 de desembre
  • Donar suport a l’organització el dia de la caminada, sobretot pel que fa a la senyalització del recorregut.
  • Participació en el vídeo promocional de la Caminada al TecnoCampus

Si estàs interessat a donar-nos un cop de mà com a voluntari, envia’ns un correu a caminadamaratotv3@tecnocampus.cat.

A la Caminada al TecnoCampus de l'any passat, organitzada juntament amb l'associació AGIM es va aconseguir recaptar un total de 5.100 euros, que es van destinar íntegrament a al projecte: