Enquesta de satisfacció amb les infraestructures i els serveis

El TecnoCampus està interessat a conèixer la vostra opinió respecte els serveis generals que rebeu com a estudiants. Per aquest motiu, su demanem que respongueu una enquesta que estarà disponible a l’ecampus fins el diumenge 19 de març.

Tots els estudiants que contesteu l’enquesta participareu en el sorteig de cinc vals de descompte de 20 euros a la cafeteria/restaurant del Tecnocampus. 

Amb la vostra participació, ens ajudeu a millorar aquests serveis de la Universitat. La informació que ens aporteu serà anònima.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Participaran en el sorteig tots els estudiants que contestin l'enquesta. Hi haurà cinc estudiants premiats, cadascun d'ells amb 20 euros de descompte a la cafeteria-restaurant. Cada premi de 20 euros constarà de cinc vals de quatre euros cadascun. No es retornarà l'import dels vals no consumits o consumits parcialment. Caducitat dels vals: 30/6/2017. El sorteig es farà al despatx 19 de l'edifici TCM1 el dimecres 21 de març a les 10 h. (sorteig públic). El mateix dia es comunicarà el premi als guanyadors per correu electrònic i se n’informarà a la web.