I si es poguessin enviar les cendres d’un difunt a l’espai?

El projecte guanyador del Weekend Challenge 2017 ha estat “Fly me to the moon”, que planteja enviar les enviar les cendres d’un difunt a l’espai com una alternativa a les cerimònies fúnebres actuals. Es tracta d’una proposta disruptiva en el sector funerari creada pels estudiants Marc Gaixas, Jorge Alejando Duarte, Sergi Jiménez i Juan Abel Ortiz.

Gaixas explica que la idea és enviar les cendres del difunt a través d’un globus sonda que arriba fins als 40.000 metres d’altura: “El repte de futur és assegurar la viabilitat legal i tècnica del projecte per poder fer una prova pilot”. El premi d'aquesta edició per a l’equip vencedor és participar a l’Imagine Express 2018, que se celebra en el marc del Mobile World Congress. Es tracta d’un programa d’innovació per crear negocis al voltant del sector mobile que es desenvolupa durant un viatge de quatre dies Barcelona-París-Londres.

Gairebé seixanta estudiants heu participat en aquesta edició del Weekend Challenge, que es va celebrar els dies 2 i 3 de desembre. Es tracta d’un cap de setmana per fomentar l’emprenedoria a la universitat i les sinergies entre els estudiants de les diferents titulacions. Vull saber més sobre el Weekend Challenge d'aquest any! 
 

Weekend Challenge 2017