Vine al Fòrum del Talent 2016. Connecta amb les oportunitats!

El TecnoCampus celebra el dimarts 8 de novembre el tercer Fòrum del Talent, un punt de trobada entre empreses, alumnes i graduats de la universitat. Aquesta iniciativa reunirà empreses i institucions, que oferiran als estudiants la possibilitat de fer pràctiques (obligatòries i curriculars en els estudis de graus) o d’incorporar-se  laboralment a les seves empreses.

Les empreses faran una presentació inicial davant els estudiants en format “Elevator Pitch” a les 10h a l’aula 213 (Sala de Graus), i a partir de les 11h participaran a la fira d’empreses, on tindran l’oportunitat de fer entrevistes amb els participants i explicar-los quin perfil cerquen i què  valoren a l’hora de fer la selecció de personal.

A més, durant tota la jornada s’han previst activitats paral·leles per fer que el fòrum sigui més dinàmic.  Es realitzant diversos tallers per millorar les habilitats dels estudiants a l’hora de trobar feina i sessions a càrrec de professionals per aprendre a tenir un bon currículum vitae.

Informa-te'n i inscriu-t'hi!