56 estudiants estrangers cursen aquest trimestre estudis al TecnoCampus

Un total de 56 estudiants internacionals incien a partir de dilluns les classes en els centres universitaris del TecnoCampus, en el marc dels programes d'intercanvi amb universitats estrangeres. Es tracta de joves de 15 països diferents, entre els quals destaquen pel seu nombre els italians (17) i els mexicans (11). Els estudiants d’altres zones d’Espanya arriben a través del programa SICUE; els de països europeus, a través del programa Erasmus; i els de països de fora de la UE, ho fan a través dels convenis bilaterals entre el TecnoCampus i les seves universitats d’origen. 

Els darrers anys s’ha fet un gran esforç a internacionalitzar estudis i promoure la mobilitat entre els estudiants del TecnoCampus. Amb aquest objectiu, ja hi ha acords d’intercanvi amb 84 universitats de 33 països diferents, i es calcula que duant aquest curs seran uns 80 els estudiants estrangers que faran estades al TecnoCampus.

Avui s'ha celebrat la jornada de benvinguda,durant la qual el director general, Jaume Teodoro, i la directora d'internacionalització i carreres professionals han presentat el TecnoCampus i els serveis i activitats que trobaran els estudiants.