El Fòrum del Talent reuneix avui empreses, estudiants i alumnis

Responsables de RRHH de companyies de primer nivell (Bon Preu, Criteria o Infojobs) han recomanat avui als estudiants, en el marc del Fòrum del Talent, passió per allò que estudien i que es fixin un objectiu a mitjà i llarg termini. Els han advertit que les actituds són igual d’importants que les aptituds per buscar feina, perquè els estudiants hauran de competir en un mercat global.

Entre les actituds imprescindibles han destacat la capacitat per entusiasmar-se, per treballar en equip i per ser tolerants amb els fracassos (com no ascendir tan ràpid com un voldria en la companyia per on es fitxa). També han estat taxatius quant al coneixement de l’anglès, ja que han apuntat que a tots se’ls demanarà el nivell de Proficiency. També han demanat sinceritat en les entrevistes que els facin, i que siguin capaços d’explicar elements personals que transmetin ganes per aprendre i per treballar.

Durant tot el dia, els estudiants (més de 2.500 en els diversos graus universitaris) podran fer entrevistes amb mentors, conèixer noves tècniques com la del talent speed networking, aprofitar la fira d’empreses en a qual participen al voltant de trenta companyies. El Fòrum del Talent és una iniciativa del TecnoCampus per afavorir la inserció laboral dels estudiants sigui quina sigui la fase en què es troben dels seus estudis.