El TecnoCampus acollirà activitats de la Mobile Week 2019

La Mobile Week Barcelona és un espai obert de reflexió al voltant de l’impacte de la tecnologia digital en la societat a través d’art, ciència i tecnologia. Són un conjunt d'activitats que es fan a tot el territori català al voltant del Mobile Worl Congress. El TecnoCampus, de la mà de Gentic, n'acollirà quatre, d'aquestes activitats, els dies 18, 19, 20 i 21 de febrer. Són aquestes: 

Ciutats Intel·ligents, com impacten a la ciutadania?. Avui les ciutats necessiten pensar competitivament de cara al futur i això passa per aprofitar la palanca de la transformació digital. Data: 18/02/2019. Horari: 17 h. Ponent: Jordi Marin. European Country Manager CEI America, 

IOT (Internet of things) com impacta a la ciutadania, cas d´ús de com es gestiona a distància una bugaderia amb IOT- Girbau Sapphire. Girbau fa una clara aposta per donar un valor afegit als seus productes a través de dotar de connectivitat a les seves màquines de bugaderia industrial, permetent ja a dia d’avui al propietari poder monitoritzar de forma remota la seva bugaderia. Data: 19/02/2019 Horari: 17 h. Ponent: Vlentí Freixanet. Product Owner Girbau Group.

Computació Quàntica, Art, Ciència i Tecnologies . Tecnologíes Quantiques, com impactaran en les nostres vides?. Conceptes teòrics de la mecànica quàntica com entrellaçament, superposició, indeterminació, s’utilitzen per dissenyar ordinadors milions de vegades més ràpids que els actuals. Data: 20/02/2019. Horari: 17h. Ponent: Alfonso Rubio-Manzanares. CEO Entaglement Partners.

Drons, com impacten a la ciutadania?. El desenvolupament de la tecnologia dron té un abast proporcional a l’interès que la societat li dóna: enorme. Data: 21/02/2019. Horari: 17h. Ponents: Blanca Farré. Educaires Gentic, Docent i arquitecta d’experiències educatives. Natxo Varona. Cofundador Educaires. Arquitecte d'Innovació Social a la ciutat de Barcelona.