El TecnoCampus gradua 234 estudiants de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa

L’Auditori del TecnoCampus va acollir ahir a la tarda la graduació dels estudiants d’últim curs de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa. Es van graduar un total de 234 estudiants del Grau en Administració del Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, el Grau en Turisme i Gestió del Lleure, el Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals, la Doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, la Doble titulació en Màrqueting i Comunitats Digitals i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, i el Màster en Emprenedoria i Innovació. La sessió de dijous 29 de juny es va dividir en primer cop en tres sessions per donar cabuda a l’auditori a tots els graduats, professorat i acompanyants.

La presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén, va recordar als graduats que són els millors prescriptors del centre i els va encoratjar a començar aquesta nova etapa al món laboral amb il·lusió: “Us heu de convertir en el motor que a partir de demà canviarà el món”. La directora de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, Montserrat Vilalta, va destacar la capacitat d’adaptació, els idiomes, la polivalència, la pro activitat i les habilitats socials com algunes de les actituds més valorades actualment per les empres. “El prestigi d’un centre universitari es construeix a través de les persones que s’hi ha graduat”, va afegir.

Alguns dels moments més emotius de l’acte van ser els discursos dels representnats dels estudiants de cada grau i l’entrega de diplomes. També es va fer un reconeixement als graduats amb el millor expedient acadèmic d’aquest curs: Esther González, en el Grau en Administració i Gestió de la Innovació; Marta Corts, en el Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals; Helena Buscató en el Grau en Turisme i Gestió del Lleure ; i Esther Vives, en la Doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació. Pel que fa al Màster en Emprenedoria i Innovació, l’estudiant amb el millor expedient acadèmic va ser Matias Poggio. En el transcurs de l’acte també es va reconèixer la col·laboració de l’empresa Aqua Hotel en el programa de beques de l’escola.

El padrí de la promoció va ser Francesc Massoller, graduat de l’escola i controller de gestió i adjunt a la direcció general de l’empresa Venfilter, que va destacar els coneixements experts, els valors i les actituds com els tres pilars fonamentals per assolir l’èxit professional. “Tecnocampus és una suma de sinergies, una manera de fer i de ser que et marca, que t’impregna i que passa a formar part del teu ADN”, va concloure Massoller.

L'alcalde, David Bote, va apuntar que l'esforç de la ciutat en la construcció del TecnoCampus es veu recompensat en actes com els de graduació, en què es forma talent humà que ha de permetre la millora de la nostra societat.