El TecnoCampus organitza una formació sobre logística per a professors de formació professional de tot Catalunya

Professors d’arreu de Catalunya en l’àmbit de la formació professional van venir al TecnoCampus del 4 al 8 de juliol per fer una formació relacionada amb matèries de logística d’aprovisionament, gestió de compres, logística i tècniques d’emmagatzematge i transport marítim. El curs anava a càrrec d’una part de de l’equip docent del Grau en Logística i Negocis Marítims del TecnoCampus, del qual Jesús E. Martínez n’és el coordinador.

El grup de mestres estava encapçalat per Maria Dalmases, coordinadora de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UAB, i M. Àngels Jubany, de l’Institut Thos i Codina i membre de l’equip de treball de l’ICE, que s’encarreguen de les formacions per al professorat de formació professional durant els mesos d’estiu. En aquest sentit, aquest curs neix de la manca de formació sobre logística, tema que es treballa en dos mòduls des Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç. L’equip docent que ha assistit al curs ha valorat positivament poder-se emportar exercicis i exemples pràctics per treballar amb els alumnes a classe.

Aquest tipus de vincles acadèmics consoliden el TecnoCampus, en aquest cas el Grau en Logística i Negocis Marítims, com un referent a Catalunya en formació universitària. Jesús E. Martínez, coordinador del grau, considera que és enriquidor contribuir a “la formació de formadors que estan en contacte directe i constant amb la joventut del país i el futur del sector professional i acadèmic”. En aquest sentit, aquest curs reforça el vincle entre el TecnoCampus i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UAB amb l’objectiu de continuar col·laborant en futurs acords formatius.