El TecnoCampus participa al Gamelab Barcelona, la fira internacional dels videojocs i l’oci interactiu

Aquesta setmana s’organitza la dotzena edició del Gamelab Barcelona i el TecnoCampus no ha volgut deixar escapar la oportunitat de participar-hi. El Gamelab Barcelona 2016 és el XII Congrés Internacional de Videojoc i l’Oci Interactiu que té lloc des d’ahir i fins demà divendres 1 de juliol a l’Hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat. Estudiants i professors del TecnoCampus han assistir al Gamelab per presentar l’oferta educativa dins del sector dels videojocs. L’objectiu és donar a conèixer el Grau en Disseny i Producció de Videojocs i la Doble titulació en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació i Disseny i Producció de Videojocs, una formació nova que s’impartirà a partir del curs vinent.

Gamelab és una organització sense ànim de lucre que va néixer el 2005 amb l’objectiu d’inspirar les noves generacions de creadors digitals i crear un espai per debatre sobre els nous reptes i oportunitats dins del sector dels videojocs des del punt de vista tecnològic, creatiu i empresarial. Tot i que es duen a terme conferències i activitats en ciutats de tot el món, la ciutat de Barcelona acull aquest esdeveniment que reuneix més de 500 empreses i organitzacions del món dels videojocs.

Un dels grans protagonistes del Gamelab Barcelona 2016 és el fenomen dels eSports, la revolució dels esports electrònics. En aquest sentit, estudiants del TecnoCampus van competir en el primer campionat de Catalunya universitari del videojoc League of Legends el mes d’abril , una aposta de de l’Esport Català Universitari cap a la revolució dels eSports.