Erasmus Intensive Program “City of the Future” al TecnoCampus

Al llarg d’aquesta setmana -del 29 al 31 d’octubre- el TecnoCampus ha rebut la visita dels professors, Wim de Bruyn, de la Hogeschool de Gent, Bèlgica, i Petri Laitinen, de la Karelia University of Applied Sciences, Finlàndia.

El motiu de la visita ha estat l’organització de la 4ª edició de l'Erasmus Intensive Program sota el títol “City of the Future”. Aquesta propera edició tindrà com a seu el TecnoCampus Mataró. Hi participaran estudiants (al voltant de 35) i professors (7-9) de les àrees d’Empresa i de TIC de quatre universitats partners: Hogeschool Gent, Karelia University of Applied Sciences, Hof University (Alemanya) i el TecnoCampus.

El TecnoCampus ha estat representat pels professors Daniel Torras, de l’EUPMT, Alek Kucel, de l’EUM, i Juan García, com a Coordinador de RRII del TCM.

El tema del programa gira en torn de les “Smart Cities”. Tindrà lloc al llarg de dues setmanes al proper mes de febrer de 2014. La primera tindrà una metodologia basada en distance learning i la segona serà presencial al Parc TCM.

 

Aquesta es la continuació a les tres edicions anteriors que es varen cel·lebrar a Joensuu, Finlàndia; Gent, Bèlgica; i Hof Alemanya; i en les que ja han participats un bon grapat d’estudiants i professors del TecnoCampus.