La Fundació Banc Sabadell atorga deu beques a estades en universitats de fora de la UE

La Fundació Banc Sabadell becarà el proper curs deu estudiants del TecnoCampus perquè facin estades en universitats de països de fora de la UE. L’acte de lliurament de la tercera edició de les beques On The Move s’ha celebrat avui a la Sala de Graus, amb la presència de set dels deu estudiants que el proper curs marxaran a països com Mèxic, Taiwan, Estats Units, Brasil o Xile.

El director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, ha explicat que aquesta és la tercera edició d’unes beques sorgides de la necessitat d’ajudar econòmicament els estudiants que decideixen fer estades en universitats que no són de la UE i que no queden cobertes per les beques Erasmus. Teodoro ha agraït a la Fundació Banc Sabadell l’aposta per uns ajuts de 1.000 euros per a cada estudiant que ajuden a sufragar les despeses del viatge i l’estada.


La Fundació Banc Sabadell, que ha estat representada en l’acte per Ana María Mampel i Ana María Cordobés, remarca que aquestes beques s’emmarquen en l’aposta pel talent, el reconeixement a l’excel·lència acadèmica i la formació, com a peça fonamental per aconseguir una societat millor.

La directora de Comunicació i Serveis Campus del TecnoCampus, Luz Fernández, ha apuntat que en les dues edicions anteriors del programa un total de 17 estudiants se’n van beneficiar. Podeu conèixer la seva experiència en aquest vídeo.