La Summer School atrau estudiants de tot el món amb el seu programa d'emprenedoria

El TecnoCampus organitza per quart any consecutiu la Entrepreneurial Summer School, un campus internacional sobre emprenedoria que es realitza del 4 al 22 de juliol. En l’edició d’enguany participen un total d’11 estudiants d’universitats de països de tot el món, entre els quals hi ha Alemanya, Regne Unit, Brasil i Indonèsia.

L’objectiu del curs és millorar i entrenar les teves habilitats com a emprenedor a través d’un programa en el qual desenvolupes el teu projecte o idea de negoci. El director del TecnoCampus, Jaume Teodoro, i la directora de Relacions Internacionals, van ser els encarregats de donar la benvinguda als estudiants es formaran al TecnoCampus durant aquestes properes tres setmanes. En l’edició d’enguany participen estudiants de la Hull University del Regne Unit i de la Ostfalia University d’Alemanya, dues universitats amb qui el TecnoCampus que mantené una acord d’intercanvi en el programa Erasmus+. Huaying Lyle, provinent del Regne Unit, explica que ha optat per aquest curs ja que és la combinació ideal entre formació i turisme: “Que sigui un programa sobre emprenedoria on treballis des de l’experiència, i que estigui al costat del mar i de Barcelona és el que m’ha convençut a venir”. 

Els estudiants, que la majoria s’allotgen en cases de particulars a la ciutat de Mataró, fan cursos de formació al matí sobre emprenedoria i innovació. Les classes es complementen amb esports nàutics i sortides i culturals i lúdiques a la tarda. La programació d’enguany inclou cuinar i prova una paella, activitats nàutiques, i conèixer la colla castellera dels Capgrossos de Mataró, entre d'altres propostes. Alhora, els participants tindran la oportunitat de conèixer de primera mà emprenedors de start-ups destacades del territori, com Geemba, Incubio i Makers of Barcelona, entre d’altres.