PG Conocimiento protagonitza un Business Corner sobre com incorporar la intel·ligència empresarial a les administracions locals

La intel·ligència empresarial, coneguda com a BI (sigles en anglès de Business Intelligence) fa referència a l’ús de dades d’una empresa per facilitar la presa de decisions a través de l’ús de sistemes d’informació i bases de dades. L’empresa PG Conocimiento, ubicada al TecnoCampus, va organitzar el passat 17 de maig un Business Corner per explicar els projectes d’implantació d’intel·ligència empresarial a l’administració local a través de la seva plataforma web Atlas SBI.

Segons Mara Gómez, sòcia i directora de PG Conocimiento, el la intel·ligència empresarial és una “eina única per a totes les necessitats d’anàlisi de la informació que està ajudant a les administracions locals a ser més eficients”. En aquest sentit, la intel·ligència empresarial permet que les dades siguin fàcils d’analitzar ja que es presenten d’una manera atractiva i entenedora. La plataforma entorn web Atlas SBI, creada per PG Conocimiento, permet respondre en qualsevol moment i des de qualsevol lloc de manera fàcil, ràpida i segura a totes les necessitats per a la presa de decisions. Mara Goméz considera que un dels punts forts d’aquesta plataforma és que es troba en un “entorn 100% web que permet accedir a tota la informació necessària per prendre decisions a través de l’ordinador i de qualsevol dispositiu mòbil”.

PG Conocimiento és una empresa dedicada a millorar el rendiment de les companyies mitjançant la consultoria en la millora dels processos i la construcció d’eines i models de presentació de la informació. “Els objectius de futur són aconseguir ser un referent de Business Intelligence a l’administració pública i posicionar Atlas SBI mundialment com a alternativa als sistemes de BI tradicionals”, conclou Mara Gómez.