La presentació del programa Go Global reuneix un centenar d'empresaris

El programa Go Global de suport a la internacionalització d'start-ups i petites i mitjanes empreses s'ha presentat aquest migdia en una sessió que ha reunit un centenar de persones. La directora de l'Àrea d'Empresa i Emprenedoria del TecnoCampus, Emma Feriche, ha destacat que el programa desenvolupa una metodologia pròpia, aporta valor a les empreses i els facilita l'entrada a mercats madurs com l'italià, el francès, el portuguès, l'alemany o el nord-americà.

Representants dels parcs tecnològics francès (Toulon) i portuguès (Lisboa) han intervingut en la presentació d'avui, en la qual s'ha explicat que el programa facilitarà, via aquests parcs, les col·laboracions amb empreses d'aquests països. Una oportunitat, segons ha explicat Emma Feriche, per, de la mà d'un mentor, iniciar o ampliar l'aventura internacional.

El director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, ha explicat que el parc, amb 120 empreses instal·lades, té com a objectiu ampliar els serveis que reben, i que el programa Go Global s'emmarca en aquesta voluntat. La presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén, per la seva banda, ha remarcat la importància de la connexió del TecnoCampus amb la ciutat, en aquest cas amb nous serveis que afavoreixin el teixit productiu i, per tant, ajudin en la creació de riquesa i llocs de treball.