TecnoCampus participa a la fira Innova’t a Badalona sobre nàutica i els seus oficis

El Port de Badalona acull des d’ahir i fins el diumenge 12 de juny Inicia’t, la fira de la nàutica i els seus oficis amb l’objectiu d’acostar l’activitat nàutica, en tots els seus vessants, al públic com a opció lúdica i professional. El TecnoCampus participa en aquesta fira per donar a conèixer el Grau en Logística i Negocis Marítims i la oportunitat de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) per graduar-se amb Menció Nàutica.

En concret, el TecnoCampus col·labora amb un estand els quatre dies de la fira per tal d’informar dels estudis relacionats amb el món de la nàutica, a més de realitzar quatre xerrades: “El sector nàutic com a oportunitat” del Grau en CAFE; i “La cadena que uneix l’empresa i el client”, “Un sector amb futur professonal, i “Les claus d’un sector en creixement” del Grau en Logística i Negocis Marítims.

Organitzada per Marina Badalona, la fira representa la única oferta a nivell estatal dirigida a la iniciació d’esports, formació i cultura nàutiques, que enguany hi participen més de quaranta expositors. La fira tindrà lloc del 9 al 12 de juny de 10:30 a 20 hores, excepte diumenge que finalitzarà al migdia. La fira Inicia't inclou la celebració del Marina Day el dissabte 11 de juny, una jornada de portes obertes que se celebrarà de forma simultània en molts ports d’Espanya.  Per altra banda, al llarg de la jornada hi haurà estands de participació activa en els quals el visitant podrà de realitzar diferents activitats relacionades amb el món de la nàutica, es sortejaran diferents premis i s’organitzaran diverses demostracions i tallers pràctics de nusos, metodologia, primers auxilis o pesca esportiva, entre d’altres.