L'empresa del TecnoCampus Tell me Bye participarà en una exposició del CCCB

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona està organitzant l’exposició "+HUMANS. El futur de la nostra espècie", que es podrà visititar entre octubre del 2015 i abril del 2016. L'empresa del TecnoCampus Tell me Bye hi participarà per explicar el seu projecte empresarial que ofereix solucions per gestionar el nostre llegat digital després de la mort.

+Humans és una nova entrega de la línia d’exposicions beta que el CCCB va iniciar l’any passat amb el projecte Big Bang Data. Aquests projectes “beta”tracten de manera integrada la cultura del segle XXI i les grans transformacions de l’era digital. +Humans formula una pregunta essencial: ¿què significa ser un ésser humà avui en dia, amb els profunds canvis que les noves tecnologies vinculades a la robòtica, la bioenginyeria, la genètica, la neurociència, entre moltes d’altres, estan plantejant?

Aquesta reflexió es materialitzarà a través d’una combinació d’instal·lacions artístiques, materials històrics, artefactes, prototips científics, a més de tallers i activitats en el propi espai expositiu.

A més de l’exposició, el CCCB té previst celebrar dos cicles de conferències amb investigadors ICREA (un sobre intel·ligència artificial i un altre sobre biomedicina) i un tercer cicle sobre els aspectes ètics i filosòfics d’aquesta relació home tecnologia.

Es en aquest context que es produirà la participació de Tell me Bye, amb una presentació que podeu consultar aquí. A la imatge, l'equip humà de l'empresa a la seva seu del TecnoCampus.