Últims dies per apuntar-se a la Lliga de Futbol 7 que organitza el TecnoCampus!

Últims dies per apuntar-se a la Lliga de Futbol 7 que organitza el TecnoCampus!
El 27 de gener tens una nova cita amb l’esport, comença la lliga de Futbol 7 que organitza el TecnoCampus. El preu de la inscripció és de 25 euros per jugador i la competició consta d’una primera fase de lliga i d’una segona fase de “play-off”, on competiran els millors equips.
Els partits, de dues parts de 25 minuts cada una, es disputen els migdies al camp de futbol de Pla d’en Boet i l’horari es decideix a través del consens entre els diferents equips que participen. Hi ha trofeus per als quatre primer classificats, un trofeu per l’equip més esportista, un premi per al màxim golejador i un per al porter menys golejat. L’equip campió rebrà un tiquet per jugador per jugar a pàdel al Centre Atlètic Laietània. De moment, s’han inscrit a la lliga dotze equips però des de l’organització animen als estudiants perquè formin un equip i s’apunti al llarg d’aquesta setmana.
Èxit de participació en el primer torneig
Ahir dimecres 20 de gener es va disputar la final del torneig de Futbol 7, que va començar a principis d’octubre, entre els quatre primers classificats. El tercer i quart lloc el van disputar l’equip Ulvasurt i Drunk Monk (7-6) i la final la van jugar l’equip Els amics del Douglas i Marketing Team (6-2), guanyador del torneig. David Rivera, organitzador del torneig, explica que ha estat un èxit ja que han participat al voltant de 120 jugadors però que “és un projecte que comença de nou i encara s’ha de treballar, sobretot perquè la comunicació sigui més fluida".
Malgrat que el preu de la inscripció aquest any ha pujat una mica, els jugadors no ho valoren negativament ja que ha servit perquè aquells equips que s’apuntin estiguin més compromesos i faltin menys als partits. Els jugadors, la majoria d’ells estudiants del TecnoCampus, consideren que participar en un competició universitària és una manera de compartir més temps i moments amb els companys de classe d’una manera relaxada: “El món de la competició sovint és sacrificat i tens més pressió, en canvi aquí vinc a desconnectar i passar-ho bé jugant amb els amics”, comenta Marc Comas que és el tercer any que participa en la Lliga de futbol que organitza el TecnoCampus.