Si no veus correctament el missatge, clica aquí
titulo

Notícies destacades

image
El TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró convoquen la 17a edició dels Premis Creatic a les millors iniciatives empresarials
El TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró han obert la 17a convocatòria dels Premis Creatic, dirigits a projectes emprenedors i empreses de recent creació relacionats amb la tecnologia i la (...)

Llegir més
image
Un centenar de persones participen a l'After Work BBQ
El passat dijous 13 de juliol, unes 110 persones van participar en el darrer After Work de la temporada, abans de les vacances d’estiu. Com tots els After Work, l'organitzava el Tecnocampus per a la comunitat (...)

Llegir més
image
Una app que uneix la compra virtual amb la botiga guanya el premi Reimagine Textile a la millor start-up
Sheekr és la guanyadora del premi a la millor start-up de la primera edició dels premis Reimagine Textile, lliurats avui a la tarda en un acte al TecnoCampus. En paraules d’un dels seus promotors, (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Propers actes al Tecnocampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS