titulo

Notícies destacades

image
Dues empreses del TecnoCampus participen aquest dijous en un acte amb motiu del Dia Internacional de la Dona
El 8 de març, t'esperem a la taula rodona amb motiu del Dia Internacional de la Dona sobre temes com la bretxa salarial, la política de qüotes, les polítiques de (...)

Llegir més
image
Les empreses del TecnoCampus PG Conocimiento i Epinium, presents al Mobile World Congress
Dues empreses del parc empresarial del TecnoCampus, PG Conocimiento i Epinium, participen fins demà al Mobile World Congress (MWC), la cita més important del món en l’àmbit de la (...)

Llegir més
image
Dues start-ups del TecnoCampus reben un ajut de fins a 75.000€ de la Generalitat
Epinium i Surg Solutions (Vesconnect) són dues de les 20 start-up que rebran un ajut de fins a 75.000€ de la Generalitat per impulsar-ne el creixement en fases inicials. La Generalitat de (...)

Llegir més
image
L’empresa Inviertis et convida a un cafè
L’empresa Inviertis, ubicada la Incubadora de Tecnocampus des de fa poc temps, us convida a un cafè  el proper dia 13, de 9 a 12h, a la seva oficina, per presentar-se a la comunitat empresarial.

Llegir més

Agenda

image
14 de març. "Claus per exportar a Alemanya" amb l'International Business (...)
image
Noves sessions de running, ioga i pàdel al TecnoCampus, t’hi animes?
image
Activitats formatives al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més