titulo

Notícies destacades

image
Ambisort Recycling, entrevistada per Mataró Audiovisual
El passat 1 de març, l’empresa Ambisort recycling, allotjada al parc Tecnocampus, va ser entrevistada en el programa de tertúlia de Mataró audiovisual "El mirador". Durant aquest (...)

Llegir més
image
"Software a medida", l'article sobre Infomar publicat a La Vanguardia
Infomar, sota la seva premisa d’adaptar-se a les necessitats de les empreses, acaba de llançar al mercat un ERP adreçat al sector del metall i ja té clients que l’estant implementant. En (...)

Llegir més
image
Trenta empreses del territori participen a una sessió sobre com obrir-se al mercat alemany
El TecnoCampus va organitzar el passat dimecres 14 de març una sessió sobre com exportar amb èxit al mercat alemany, en la qual hi van participar trenta empreses del parc empresarial i del (...)

Llegir més

Agenda

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Propers actes al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS