titulo

Notícies destacades

image
Presentació del servei de vehicle elèctric de Som Mobilitat per a les empreses del parc
Vine els dies 4 de juny a les 17h o 8 de juny a les 9.30 h i t’explicarem com pots fer servir els dos cotxes elèctrics Renault Zoe que tenim aparcats al TecnoCampus. Estalviaràs i contribuiràs (...)

Llegir més
image
Nova edició de l'itinerari formatiu per a emprenedors "Impulsa el teu negoci digital"
El TecnoCampus tornarà a programar el proper mes de juny, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’itinerari formatiu anomenat “Impulsa el teu negoci digital”, (...)

Llegir més
image
Jornada de finançament ENISA i ICF
El TecnoCampus et dóna l'oportunitat de conèixer de primera mà les principals línies de finançament d'ENISA i ICF per a projectes tecnològics i/o (...)

Llegir més
image
Vine a conèixer els nous serveis de suport a la internacionalització que t’ofereix ACCIÓ
T'has quedat bloquejat en un procés de certificació per portar el teu producte a algun país? Tens mercaderies aturades a una frontera o algun problema duaner? Tens dubtes sobre la (...)

Llegir més
image
El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, premiats per la Diputació de Barcelona pel programa Reempresa
El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró van rebre ahir al saló dedicat a l’emprenedoria Biz Barcelona un premi per la Diputació de Barcelona a la seva trajectòria en el programa (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Propers actes al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS