titulo

Notícies destacades

image
Uttopy i ELISAVA creen una col·lecció solidària de samarretes per involucrar nenes i joves en la lluita contra l’Alzheimer
Uttopyés una marca de moda que realitza col·leccions inspirades en causes socials. Per crear cada col·lecció la marca col·labora amb un dissenyador i una ONG, conscienciant sobre una (...)

Llegir més
image
S'obre la segona convocatòria per a empreses del programa Go Global
El TecnoCampus obre la segona convocatòria del programa d'internacionalització Go Global, adreçat fonamentalment a empreses instal·lades al parc, però oberta també a (...)

Llegir més
image
El RCDE Stadium acollirà el FootballAim Barcelona Congress
Amb la temporada finalitzada i els futbolistes amb un merescut respir, els tècnics assumeixen el protagonisme durant el període estival en el RCDE Stadium. Després d'una primera presa de (...)

Llegir més
image
Donem la benvinguda a les noves empreses de la Incubadora
Us presentem les noves incorporacions a la Incubadora, que entren a formar part de la comunitat empresarial del parc.Donem la benvinguda a:Appsalerate, ofereix solucions tecnològiques amb l’objectiu de (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
20 de juny: sessió formativa sobre blockchain
image
21 de juny: After work amb la Multivac Fest
image
Propers actes al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS

Altres notícies

L'acceleradora d’start-ups del sector salut obre la segona (...)
L’estudiant Miquel Giménez guanya el premi al Millor (...)
El Tecnocampus incorpora tecnologia de so ATMOS al Centre de (...)
Arrenca amb setze projectes el programa Reimagine Textile