titulo

Notícies destacades

image
L’empresa del parc Minoryx tanca una ronda d'inversió de 21,3 milions
La biotecnològica amb seu al TecnoCampus Minoryx Therapeutics, especialitzada en el desenvolupament de nous medicaments per a malalties rares o minoritàries, ha tancat una ronda de finançament de (...)

Llegir més
image
Rollyhoo, una plataforma per invertir en cinema
Rollyhoo, empresa ubicada a la incubadora del Parc TecnoCampus de Mataró, ha estat notícia a La Vanguardia digital. L’empresa ofereix l’oportunitat d’invertir des de 100€ en (...)

Llegir més
image
Vols participar al congrés Recuwaste que se celebrarà al TecnoCampus? T’oferim l’entrada gratuïta!
El congrés Recuwaste 2018 se celebrarà a Mataró els propers 8 i 9 d'octubre i comptarà amb prop de 30 ponents i 70 entitats participants, sota el lema "Transformant la proximitat per (...)

Llegir més
image
Últims dies per presentar candidatura als premis Creatic
La 18a convocatòria dels Premis Creatic, dirigits a projectes emprenedors relacionats amb la tecnologia i la innovació, esgota el termini per presentar candidatura: acaba el 9 d'octubre!Amb (...)

Llegir més
image
L’auge del turisme, una gran oportunitat per exportar a Cuba
Una vintena de persones van assistir el passat dijous 27 de setembre a la sessió “Oportunitats de negoci a Cuba”, dirigida a empreses interessades a conèixer les particularitats del mercat de (...)

Llegir més

Ajuts i finançament

image
Ajuts i finançament catalans
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament autonòmiques per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb (...)

Llegir més
image
Ajuts i finançament estatals
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament estatal per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més
image
Ajuts europeus
Et presentem les principals convocatòries obertes d’ajuts de finançament europeus per a start-ups i pimes catalanes. Si vols obtenir més informació, pots contactar amb Yolanda (...)

Llegir més

Agenda

image
Propers actes al TecnoCampus
image
Altres actes d'interès

VEURE'N MÉS